Thursday, February 4, 2010

Pasangan Zina Direndam Setengah Bogel

Panasnya hubungan asmara Amir Mukhtar (26) warga Cot Keutapang, Bireuen dan kekasihnya Ernawati (22) Warga GP Utue, Pidie, berakhir setelah ratusan penduduk setempat memergoki aksi mesum mereka. Lalu, dengan keadaan setengah bogel, keduanya direndam dalam tab mandi.

Keduanya berbuat mesum di kampung orang di Gampong Crung Padang Tiji. Setelah tertangkap basah dan dipermalukan, keduanya baru diserahkan kepada Mapolsek Padang Tiji, Minggu (24/1) sekira Pukul 17.00 Wib.

Menurut keterangan penduduk setempat, pelaku 'khalwat' tersebut sering berkunjung ke rumah M. Isa. Meski sering diperingatkan namun mereka tak mengindahkan larangan. Hingga puncaknya Minggu sore, sejumlah warga melakukan pengintipan. Ketika keduanya berada dalam kamar bercumbu ria, penduduk setempat terus menyerbu mereka. Dalam keadaan setengah bogel, Amin dan Erna diheret ke luar rumah.

Salah seorang Petugas Wilayatul Hisbah (WH) atau Polisi Syariat Islam, Tgk Fakhruddin mengatakan bahawa penduduk setempat telah menangkap sepasang remaja bercumbu dalam kamar. Merasa geram kampungnya telah dikotori, merendam pelaku zina tersebut ke dalam tab berukuran 1 x 2 meter.

Dalam pengakuannya, Erna mengatakan sebagai siswi SMA di Grong-Grong. Sedang Amir Mukhtar bin Abdsul Salam adalah kekasihnya dan sudah berkenalan sejak setahun lalu, bekerja sebagai mengasah mata cincin di Simpang Reube, Grong-Grong.

Hingga kini kes tersebut masih dalam penyelidikan aparat WH dengan memanggil kedua orang tua pelaku. sumber : posmetro

Admin: Alih bahasa dari sumber mungkin tak 100% tepat, dan yang tak teralih tu makna wa pun tak tau nak bubuh apa. Apa yang penting cerita tak lari dari tajuk asal. Dan terpaling penting sepatutnya spesis seperti mereka ini dilemaskan dalam 2,3 minit dulu bagi memberi pengajaran kepada mereka bahawa nikmat lemas didalam tab sama dengan syoknya lemas ketika berzina.

No comments: