Tuesday, April 1, 2008

Boikot Barangan Belanda (Holland)

Assalamualaikum wbt,

Kepada semua orang-orang ISLAM yang beriman, kita wajib untuk memBOIKOT semua barangan dari Holland (Dutch @ Belanda) bagi menunjukkan penentangan kita kepada filem yg menghina ISLAM dan AL-QURAN.

Mereka membayangkan bahawa keganasan adalah ajaran dari AL-QURAN dengan mengambil sebahagian dari ayat tersebut dan mempergunakannya. Mempergunakan AL-QURAN bagi mengambarkan ISLAM menaja keganasan. BOIKOT barangan mereka - jihad bagi kita yang mempunyai KUASA membeli.

Sila lihat video dibawah


Memboikot mungkin dapat memberi sedikit kesan. Tapi kesan lain pula bagaimana?
Adakah anda telah menonton video Fitna tersebut? Atau semua orang sekarang act like jumping on a band wagon.
Saya dahpun menonton video tersebut dan apa yang dapat saya simpulkan ialah ia lahir dari seorang yang gila. Malangnya yang menontonnya pula bukanlah gila.
Jadi, saya rasa antara cara paling baik adalah dengan menyediakan satu video yang dapat menjawab atau membalas kembali serangan yang diakibatkan oleh video tersebut. Mungkin tajuknya berbunyi, "The True Answer to Fitna". Contoh je lah.
Maka, para ahli yang alim kat luar sana, sumbangkanlah ilmu anda dalam mematahkan video Fitna ini. Orang Islam kita ramai yang tahu IT. Cuma mereka perlukan input yang solid. Maka, bantulah kami, orang IT.

4 comments:

izman said...

Aku akan mulakan dengan tukar minyak shell kepada minyak petronas.

zariel said...

ye ke shell asal belanda? ingat US.hehe

Aleeya said...

hu hu....aku bedoa supaya org yg buat film pendek fitna tu mati tebakor!!!bia dua kali dia kena, kat dunia dah kena bakor pastu nnt kena campak kat neraka kena lagikkkk..huhhhhhh gerammmmlerrrrrr

arsaili said...

moga mereka mendapat Hidayah ALLAH