Monday, March 24, 2008

Forum Friend Korner masih baru

di sini aku nak promote kat korang satu web forum baru yang bertajuk Friendz Korner..yang masih baru dan fresh lagi ahli setakat ini amat sedikit tak sampai 20 orang sebab itu aku kesian dan aku telah jadi member forum tersebut dan merasakan ia bagus untuk kita jadikan platform untuk kita bertukar-tukar fikiran.

Konsep forumnya adalah umum sahaja. apa sahaja pun boleh. Ada tak web forum yang korang join sebelum nie? sebenarnya aku tercari-cari forum yang berkonsep umum seperti nih..

kalo ikutkan memang banyak forum-forum yang kita boleh join...apa kata korang beri forum apa yang korang join dan suka. Mungkin dapat kongsi dan boleh kita jadi member.

6 comments:

david santos said...

Untuk mengelak tragedi sama berulang kembali, dan demi keselamatan anak-anak kita, kami sedang menganjurkan kempen ke seluruh dunia, memaparkan gambar NURIN JAZLIN JAZIMIN di blog-blog di seluruh dunia pada 25 April 2008. Janganlah kita melupakan NURIN JAZLIN.

Jue Hairul said...

aku lepak kat satu forum ni je..kat lain aku jalan² time aku teringat, tapi forum ni, hari² wajib bertenggek kat sini

www.infogossip.com

kalau ko berminat, ko register guna email yg formal..sbb kalau email biasa, susah sket nak approve keahlian

Manis74 said...

Aku baca-baca jek forum sekrg malehla nak join..tak jadik keje dibuatnya.Tapi yelah kawan puny apasal no.prob nak support menyupport ni

Aleeya said...

hu hu nnt aku terai nengok yerkkkk

imz said...

ooo...ruang melepak baru tu..akan aku kunjungi...hehehe

Jie said...

joinlah forum saya, sy jarang iklankan forum saya..malu..hehehehe..

http://teratakian.clicdev.com/